Wie zijn wij

Leren hoe je hond leert!

Wat is er nu leuker dan plezier maken met je hond. Plezier staat bij TeamPlay dan ook voorop! Met plezier wordt alles veel leuker en veel gemakkelijker. Wij proberen je bij te brengen hoe een hond iets leert. Hoe breng je je hond op een leuke en vriendelijke manier iets bij, wanneer en waarom gaat de hond iets doen wat jij graag wilt. Of dit nu gehoorzaamheid is, speuren, cirkel training of treibball is, dat maakt niets uit. En natuurlijk hoe voorkom je dat je hond “ongewenst” gedrag vertoont. En….wat is de rol van het baasje in dit hele verhaal?

Bij TeamPlay zijn we van mening dat samenwerken met je hond het allerbelangrijkste is. Samen met je hond tot het gewenste resultaat komen. Jij bent degene die je hond iets moet leren, jij moet hem duidelijk maken wat je van hem verwacht. Dit alles doen we op een positieve manier waarbij we vriendelijk begrenzen.

We hebben er bij TeamPlay voor gekozen om in kleine groepen te werken waarbij iedereen op zijn of haar eigen tempo en niveau kan trainen.

Samen leren hoe je hond leert!