Ontdek de Wereld (Pups)

Op ontdekkingstocht met je pup, samen de wereld waarin hij gaat leven ontdekken. Wat kom je er allemaal tegen, wat is leuk, waar moet je voor opletten.. Hoe gedraag ik me sociaal tegenover andere honden en mensen. Hoe maak ik een bezoek aan de dierenarts leuk en hoe maak ik mijn pup zindelijk. Hoe lang mag mijn pup wandelen en hoe leert mijn pup eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk dat mij pup voldoende rust krijgt? Positief trainen, wat is dat en hoe doe je dat? Zomaar een aantal vragen die je gaat tegenkomen nadat je kleine vriendje in huis is gekomen.

Tijdens onze Ontdekkingstocht helpen we jou en je pup om antwoorden te vinden op alle bovenstaande vragen en nog veel meer. We helpen jullie om een goede balans te vinden, een goede onderlinge band te vestigen. Jullie gaan Ontdekken wat Puppy-fitness is, wat is speuren en wat heeft mijn pup daaraan, hoe leren we dat de pup niet aan de lijn trekt en hoe leer je je pup om snel te komen als je hem roept?

Je kunt beginnen met de Puppy-Ontdekkingstocht als je pup 8 weken oud is, en instromen kan elke week. Bij de eerste les ben je altijd alleen met je pup, daarna kun je instromen in de groep of ervoor kiezen om privé-lessen te volgen.

De Puppy-Ontdekkingstocht is geschikt voor pups vanaf ca 8 weken oud.