Jonge Honden

Opeens besef je dat je lieve kleine aandoenlijke Pup geen Pup meer is. Overdag steeds en langer actief, ondernemend, onderzoekend, ondeugend…..Pubergedrag!

We kennen het allemaal. Tijd om wat meer op de behoefte van je hond in te spelen.

Enerzijds doen we dit door aan de gehoorzaamheid de nodige aandacht te geven en anderzijds krijg je de kans om te ontdekken wat je hond leuk vindt om te doen. We bieden je veel verschillende activiteiten aan in de lessen, je gaat overal een ‘beetje van proeven’ en je zult zien dat de hond de ene activiteit leuker vindt dan de ander, of dat hij de ene eerder of beter doorkrijgt dan de andere activiteit.

Je gaat kennis maken met Hoopers, de eerste beginselen van behendigheid, Balans en Coördinatie heb je wellicht al gedaan in de puppie-groepen maar dat gaan we nu wat uitbreiden nu de jonge hond lichamelijk wat meer belast kan worden, Clicker-training komt aan bod, Rally-obedience etc etc.

Een nieuwe ontdekkingstocht voor de Jonge Hond en zijn baasje.

Op vrijdag is er een aparte Sport en Spel les voor Jonge Honden. Hier wordt wat meer aandacht besteed aan de beginselen van Behendigheid, Rally-Obedience (gehoorzaamheid in een parcoursvorm) Cirkeltraining, Apporteren ed.

De Jonge Hondenlessen zijn geschikt voor honden vanaf 8-10 mnd tot ca. 16-18 mnd. (hond en ras afhankelijk)