Beloning en snacks

***SNACK VAN DE MAAND***

KONIJNENOREN MET VACHT

Deze maand zijn de Konijnenoren met vacht de “SNACK VAN DE MAAND”! Honden zijn er gek op! Konijnenoren zijn dan ook bij uitstek geschikt als kauwsnack voor iedere hond van jong tot oud. Deze natuurlijke snack is glutenvrij en is bovendien erg goed voor het darmstelsel van je hond.

Hoeveelheid Prijs
100 gram €2,25
500 gram €9,50
1000 gram €17,25

(prijzen zijn excl. verzenden)

Beloning

  • De HansWorst

De HansWorst is een gezonde beloningssnack van de Verse Slager. Super geschikt om in kleine dobbeltjes te snijden en tijdens de training aan je hond te voeren als beloning. De HansWorst is houdbaar buiten de koelkast.

  •  Vleestrainers PAARD

De blokjes zijn van 100% gedroogd vlees van het paard. Afmeting is ongeveer 1,5×1 cm. Vleesblokje zit tussen hard en zacht in, Goed te gebruiken voor training, beloning of als tussendoortje. Geschikt voor alle honden jong of oud. Paard is Hypoallergeen en zeker erg goed voor honden met Dieet. Herkomst 100% Paard / EU
Uiteraard zonder enige toevoegingen!

 

 

 

  • Vleestrainers EEND

Deze blokjes zijn van 100% gedroogd vlees van het Eend. De afmeting is ongeveer 1,5×1 cm. Vleesblokje zit tussen hard en zacht in, Goed te gebruiken voor training, beloning of als tussendoortje.
Geschikt voor alle honden jong of oud. Herkomst 100% Eend / EU
Uiteraard zonder enige toevoegingen!

 

Soort Hoeveelheid Prijs
Hansworst per stuk (700g) €1,95
Vleestrainers PAARD 150 gram €2,95
Vleestrainers EEND 150 gram €2,95

(prijzen zijn excl. verzenden)

SNACKS

  •  PENSSTAAFJES

Hoeveelheid Prijs
250 gram €2,00

(prijzen zijn excl. verzenden)

Alle beloningen en snacks zijn te bestellen via ons Bestelformulier

Mocht je andere wensen hebben, in verband met speciale diëten of allergieën vraag dan naar de mogelijkheden en vul het contactformulier in.